Namgrass, het bedrijf

Sinds de introductie midden jaren zeventig zijn wereldwijd tal van groene ruimtes, vooral sportvelden aangelegd in kunstgras. De laatste jaren kiezen ook steeds meer particulieren voor het groene luxeproduct als residentiële toepassing.

Een grote familietuin, een trendy dakterras, een strakke golfgreen, een kleine stadstuin of een flinke grasstrook langs het zwembad. Er zijn veel voorbeelden van plaatsen waar gras weinig tot geen kans heeft om te groeien. De oplossing? De nieuwe generatie kunstgras!

Dankzij intense R&D in de opbouw en structuur van natuurgras, slaagt Namgrass erin een zeer natuurgetrouw product aan te bieden. Maaien, sproeien, onkruid verdelgen, bemesten van uw grond, het behoort definitief tot het verleden.

Waarom Namgrass?

  1. 100 % Belgisch bedrijf, 100 % Belgisch product
  2. 100 % focus op kunstgras
  3. Internationale speler, marktleider in België, regionaal vertegenwoordigd
  4. Portfolio van producten voor elk budget

 

Namgrass vandaag

Vandaag de dag beschikt Namgrass, dankzij
een unieke verticale structuur, over de capaciteit om constant te innoveren, en dit op elk niveau van de cyclus. Namgrass heeft het totale kwaliteits-, productie- en distributieproces in eigen handen. Zo blijft Namgrass pionier in kunstgrasproducten, nu in ruim 20 landen, met een stevige focus op Oost-Europa.
Tevens is Namgrass sinds 2009 werelds meest verkochte kunstgras.