Green Envie

Green Envie

Hoogte van 35 mm
Groen
Innovatieve vezels
Matte look

€33,50 / m²
project foto Offerte

Luxe, zachte vezels in perfecte harmonie met een frisse groene kleur creëren de uitstraling van een prachtig gemaaid gazon. Met een poolhoogte van 35 mm biedt dit kunstgras een uniek dicht product tegen een onverslaanbare prijs.

Dit is ontwikkeld met behulp van de nieuwste vezeltechnologie. Het authentieke ellipsevormige systeem bestaat uit een combinatie van nerven en vezels die zorgen voor een matte, natuurlijke uitstraling van het kunstgras. De speciaal ontwikkelde, elastische vezels zorgen bovendien voor voldoende ondersteuning van de grasmat.

Green Envie is beschikbaar in rollen van 2 meter en 4 meter breed, met een lengte naar wens. Voor stalen, prijzen en advies, neem contact op met onze kunstgrasspecialisten of bezoek een van onze showrooms.

Bovendien voldoen al onze producten aan de hoogste normen, ontwikkeld met onze "heavy duty" latex backing, het unieke Tuftlock-systeem en grasvezels van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen wij een fabrieksgarantie van 10 jaar bieden op al onze producten.

De vermelde prijzen zijn exclusief BTW.