Green Ariosa

Green Ariosa

Hoogte van 43 mm
Medium groen
Multidirectionaal
Ecoflex technologie

€30,00 / m²
project foto Offerte

Als je de natuurlijke, veerkrachtige uitstraling en het gevoel van wandelen op een goed onderhouden grasveld waardeert, dan is Green Ariosa het ideale product voor jou. Dit kunstgras is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologie en meerkleurige vezels in lichtere tinten groen, wat resulteert in een frisse uitstraling zodra Green Ariosa is geïnstalleerd.

Optioneel kan Green Ariosa ook worden aangevuld met Ecoflex-technologie, wat zorgt voor een milieuvriendelijk en duurzaam product. Dankzij deze ECO-backing kan Green Ariosa voor 100% gerecycled worden tot nieuwe producten. Vraag gerust meer informatie hierover!

Green Ariosa is verkrijgbaar in rollen van 2 meter en 4 meter breed, met een lengte naar wens. Voor stalen, prijzen en advies, neem contact op met onze kunstgrasspecialisten of breng een bezoek aan een van onze showrooms.

Bovendien voldoen al onze producten aan de hoogste normen, ontwikkeld met onze "heavy duty" latex backing, het unieke Tuftlock-systeem en grasvezels (garens) van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen wij een fabrieksgarantie van 10 jaar bieden op al onze producten.

De vermelde prijzen zijn exclusief BTW.