Green Experience

Green Experience

hoogte 35mm
3 verschillende kleuren
satijn afwerking
10j. garantie
rollen van 2m en 4m

€ 37,95 / m²
project foto Offerte

Green Experience kunstgras. Met een hoogte van 32mm, een mengeling van verschillende groentinten en een specifiek ontwikkelde, gekroesde nylon kunstgrasvezel, is het Green Experience kunstgras ongetwijfeld even natuurlijk te noemen als natuurgras. Bij de Green Experience is geen infill nodig, maar is aan te raden voor bepaalde toepassingen. De vezels van dit kunstgrasproduct zijn vervaardigd met een unieke 'satijn' afwerking wat het realisme nog meer versterkt. Een veel voorkomend probleem bij andere kunstgras soorten zijn de glanzende en sprankelende vezels, die de natuurlijke uitstraling teniet doen.

Verkrijgbaar in rollen van 2m en 4m breed, lengte naar wens. Voor stalen, prijzen en advies, neem contact met onze kunstgrasspecialisten.

Bovendien zijn al onze producten vervaardigd volgens de hoogste normen, ontwikkeld met onze “heavy duty” latex backing, het uniek Tuftlock systeem en gras vezels (garens) van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen wij een 10-jarige fabrieksgarantie bieden op al onze producten.